4 Comments

Retoriken fungerar på många människor.

Ytterligare exempel på när korkade människor inte tänker - alls- är undersökningen som visar på att en majoritet tror att Sveriges utsläpp påverkar klimatet mer än Kinas.

Tyvärr är inte en majoritet mer insatt än så.

Expand full comment

Som vanligt allt fångat på pricken, Carolin!

Borgerligheten har alltid varit tafatt v.g. att marknadsföra sig själva och sin politik. Vänstern har lyckats kapa samtliga frågor under evärdlig tid. Jag undrar vilken politiker som ska till. En ny Gösta Bohman, tror jag. Men var hittar vi honom?

Därför är det väldigt konstigt att Andersson & Co förlorade i senaste valet. Det inger åtminstone lite hopp om framtiden. Andersson bara skäller i vanlig ordning som det är nu. Närmre valet måste hon presentera någon slags politik utöver det vi redan vet: skattehöjningar.

Expand full comment

Det måste upprepas och upprepas.

. Sverige lider under arvet efter 8 års sossarnas misskötsel . Men de har en otroligt stark propagandaapparat, högern är chanslös i den kampen. Måste upp och hålla emot lögnerna och lögnerna.

Expand full comment

Tyvärr visar båda blocken på oförmågor när det gäller delar av näringslivet förutsättningar. De branscher som ökade enligt konkursstatistiken är bygg, hotell- och restaurangbranschen. Samtidigt är antal nystartade företag inom samma branscher de lägsta på 10 år. Att påstå att detta har enbart med tidigare regering att göra är korkat, obildat och vulgär retorik… som vanligt Carolin…

Expand full comment