6 Comments
Aug 30, 2023Liked by Carolin Dahlman - Högerliberal

Bra Caroline. Du är en av ett fåtal som säger ifrån på skarpen. Det uppskattas. Din röst är värdefull - det behövs många nu för att värna om den yttrandefrihet som vi har. Yttrandefriheten är förutsättningen för en demokrati liksom friheten är från religion i en sekulär stat.

Expand full comment
author

Tack! Det är tabu. Därför måste jag tala…

Expand full comment

Tack Caroline, Din fighting spirit ger mig lite hopp, men tyvärr är jag ganska pesimistisk.

När majoriteten av Svenska folket vill förbjuda

människor att yttra kritik. Eller majoriteten av våra styrande som är så ynkliga att man hellre ger sig på människor som Lagligt! utnyttjar våra fri och rättigheter men kryper för skurkstater och religösa företrädare. Reinfeldt hade inte många rätt, men det sovande folket är iaf ett utryck som är spot on!

Svensken har i allmänhet mycket god ekonomi och vill leva ett gott och tryggt liv. Inget fel i det. Men i kombination med att

Socialdemokraterna=staten i decenier har hjärntvättat och tagit ifrån individen ansvar.

Har det skapat ett kollektiv av individer som är totalt likgiltiga till det som de upplever inte påverkar dem. Dessa människor struntar fullkomligt i vad inskränkningar i yttrandefriheten innebär. Deras synfält är rätt grumligt bortom den tryckinpregnerade verandan.

En förkrossande majoritet lyfter inte ett finger för att vara lite källkritiska och ifrågasätta narrativet. Dom sondmatas av SVT, Aftonbladet mfl. och likt ensidig kost utan vitaminer ger det en kolektiv, politisk skörbjugg!

Därför är jag pessimistisk!

Expand full comment

Ja, det är höjden av egoism när vi välmående 40-och 50-talister inte tänker bortom verandan. Grymt i synnerhet mot barnbarnen, för barnen är gamla nog att kunna reagera själva.

Expand full comment

Som vanligt en fullträff i vulgär journalistik…

Expand full comment
Aug 31, 2023Liked by Carolin Dahlman - Högerliberal

Det som är vulgärt är Hot om våld, terror och attentat från totalitära stater där kvinnor Hbtq personer och andra oliktänkande Mördas!

för sin vilja att leva ett fritt liv.

Å det för att ett fåtal dårar eldar en bok!

Expand full comment