3 Comments

Jag kan önska att någon lyfter fram historiken kring A-lotterierna och belyser hur det faktist varit precis tvärtom (som vanligt med sosse-retorik), det har ju varit sossarna som gett sig själva en gräddfil till lotteriverksamheten via sina bulvaner i folkrörelserna.

Det är ju sossarna som har riggat lotterilagen till sin fördel.

Det skulle nog vara väldigt allmänbildande om en journalist tog sig tiden att gå igenom historiken och besluten bakom detta upplägg med A-lotterierna. -Med hänvisning och länkar till det, så att man kan bemöta dravlet om att "tysta oppositionen"

Expand full comment

Som hon/sossarna hade synpunkter på Trump. Han är nästan mild jfrt med Magdalenas och Anders Lindbergs närmast hysteriska angrepp, som naturligtvis bl.a. är för att dölja och förneka att det är arvet från 8 års socialdemokratiskt förfall och den raserade grunden för framtiden.

Expand full comment

Precis min tanke! Andersson är i klass med Trump. Kusligt, att man ska behöva prenumerera på icke bidragsunderstödda medier för att få en annan bild än vad som skrivs i de gamla drakarna och sägs på svensk TV. Hur många gör det? Som angående Elsa Widding. Hur många går till källan och hör intervjun på radion? De bara tror på vad de läser i bidragsunderstödda tidningen. Hoppas det blir förändring med mycket under dessa fyra år. Bara det att det ska tillåtas gårdsförsäljning av öl! Hu, så hemskt! I andra länder tillåts medborgarna bestämma själva om de vill handla en flaska vin samtidigt som de köper ingredienser till middagen. Det får inte vi svenskar. Jan Guillou har gått igång på detta i Aftonbladet.

Expand full comment